Aika harmaa aamu...olo on kuin jyrän alle jääneellä. Eilen illalla oli hieroja, persuus ja alaselkä oli tosi jumissa. Sanoin, että jos isännyys kohtelisi ahteriani noin, saisi turpiin, mutta hierojalleni maksan vielä siitä ilostaHymy

Koko lantio oli vinossa, ja ihan oikeasti piti huutaa muutamaan otteeseen, mutta helpotti. Kärsii jopa istua kunnolla.

Ollin nimppareita vietettin eilen, tein porukalle kääretortusta mansikkakakun, mutta en edes maistanut...

Pitäisiköhän kaivaa helmilaatikot esiin ja katsoa löytyisikö inspistä? Edellisen kerran olen koruillut ennen juhannusta kunnolla. Uusia kiviä tekisi mieli hankkia, mutta toisaalta entiset pitäisi saada pois. Työkamun Thaimaasta tuomatkin on vielä tekemättä ja hopealankaakin oli ketjujen tekoon, veivit vain on keskeneräisiä. Sitten lomalla, kun olen päivät yksin...Isompi koulussa ja isäntä ja pienenmpi mökillä...Reissuunkaan ei pääse, kun koulu alkaa.

Mehua tietysti pitää keittää. Aika kyllä menee, sen takaan. Jos vaikka olisi aikaa lukea kunnolla joku kirja, tai tehdä joku virkkaustyö.

Syyskuun alussa aukeaa uusi liikuntahalli ja sinne tulee kuntosali.  Sen aion ottaa ohjelmaani.

Jossain vaiheessa olisi se suonikohjuleikkaus. Aika lailla koipi turpoaa ja särkeekin. Uimassa ja kylmällä olen yrittänyt hoitaa. Akillesjänteen ja pohjelihaksen repeämisestä on nyt aikaa reilut puolitosta vuotta. Ihmeen hyvin loppujen lopuksi on mennyt, vaikka tuo raskas seisomatyö ja ylimääräiset kilot on tietty lisäriesana.

Tästä hiilarirajoitteisesta kuukaudesta ei ole mitään negatiivista sanottavaa. Positiivisia kommentteja kirjoittelen joskus lisää. Nyt on ihan oikeasti aivan sikanälkä, joten ruokaa!!!!!

Huomenna suunnataan mökille, joten maanantaihin!