Eipä ole pirteydestä tietoakaanOtsan rypistys Mutta ehkä tämä tästä...Nukuin tosi hyvin, mutta kaiholla muistelen nuoruuden aikoja, kun sai juhlia ja rällätä ja taas mentiin. Vai kultaako aika muistot? Oliko sitä joskus väsynyt silloinkin?

Käytiin illalla pienessä vesisateessa 3,5 kilsan lenkki. Pojut pyörillä ja me kävellen. Pienempikin jaksoi tosi hyvin, ylämäissä ainoastaan autettiin. Syömiset ok, iltapalan osuus meni vähän liian reiluksi.

Loman alkuun vielä kolme viikkoa. Sitten aion tsempata ihan tosissan. Ollaan isomman kanssa täällä suurin osa ajasta kahdestaan. Aloittaa ekaluokan, vastahan hän oli vauva...

Siivoamaan pitäisi ryhtyä. Iltavuoro olisi. Onneksi ei ole pitkiä työputkia, yksi ylimääräinen vapaakin seuraavassa kahdessa viikossa. Eiköhän tämä tästä.

Taidan vaihtaa vaa'at, mökiltä tänne ja täältä sinne. Olisi sitten tässä äärellä puntari. Mittanauhakin on  jossain poikien  leikeissä varmaan.

Ei, pakko on käydä hommiin.

Ps. Kiitos kommenteista. Se Karhulan kebab oli siinä Makuunin vieressä, missä joskus oli joku nettikahvila. Olisiko ollut joku Uno nimeltään? Se mikä miuta arvelutti, oli se, että liha oli osaksi kylmää...