Kylmää ja koleaa. Lämpömittari laski +12 asteeseen ja välistä satelee. Ikkunakin täytyy sulkea, tuntuu niin kalsealle.

Ihmeen hyvin kaksi työvuoroakin ovat menneet. Vaikka siellä olen pullan, karkkien ja muun mässyn keskellä, ranskalaisia olisi tarjolla koko ajan, en sortunutNauru

Lähtiessä söin salaatin, jossa oli lisänä tonnikalaa ÖLJYSSÄ ja fetajuustoa. Tai salaattijuustoa, jossa oli rasvaa. Ei siis niitä kumisia kuutioita, joita olen tähän asti ostanut. Ja salaatinkastiketta lorautin pullosta suruttaViaton Töissä kanaa, ananasrengas ja keitettyjä romanescomixiä. Iltapalaksi ruikkarit ja maitoa ( ei muutakaan ollut) ja purkki ananasta.

Kotona oli kymmenen jälkeen, eikä nukuttanut...Keikuin puolille öin ja kello soi 4.35. Jaksoin nousta ja kun mitään aamupalaksi sopivaa ei ollut, työmaalle. Meni sitten lähemmäksi puoli yhdeksää, ennenkuin ehdin tehdä munakkaan itselleni. Vähän alkoi olla eteerinen olo, mutta tuolla munakkaalla pärjäsin koko työpäivän.

Kamu avasi uutusnamipussin ja kauheasti olisi ollut muutakin herkkua tarjolla, mutta sain hillittyä itseni. Sanoin olevani herkkulakossa, enkä muuten selitellyt. Normaalisti käsi olisi käynyt pussilla aina ohimennen ja varmasti olisin kulkenut ohi usein!!!!!

Kaupastakin keräsin mukaan vain sallittuja herkkuja ja kuohukermapurkin. Nyt saa kermakaltaiset kasvirasvavalmisteet jäädä unholaanHymy Possunfilettä, kastikkeeksi lorauskermaa ja koskenlaskijaa, ja höyrytettyä kukkakaalia. Mansikoita, raejuustoa ja kermavaahtoa ajattelin sekoittaa herkuksi.

Kaikkein eniten kummastuttaa, kun olen pitänyt itseäni herkkävatsaisena ( siis kun melkein aina närästi ) ja ajattelin tämän kananmunien ja pekonin ja muutenkin mielesti huonostisulavan evästyksen aiheuttavan rennieiden suurkulutusta, yhtään en ole tarvinnut. Enkä ole herännyt, että sappinesteet maistuu suussa.

Heikkilän kirja on lukusessa ja töistä kilokirjoista sain Lauritzonin keittokirjan vajaalla yhdeksällä eurolla, joten en siis aio mennä ihan persuus edellä puuhun, vaan ihka oikeaa tietoakin yritän hakea. Karppien jäsenyyttäkin mietin, mutta toisaalta en halua sitoa itseäni mihinkään yhteisöön, helmiharrastajat riittäköön...

Tässä tällä erää, nyt suihkuun ja sitten tv:n pariin. Uni saattaa kutsua aikaisin, kun kello pirahtaa aamuvuoroon huomennakin.