Perjantaina oltiin mökillä kuuden kantturoilla. Ajoin jonkun aikaa nurmikkoa, sitten grillattiin ja saunottiin. Muutama lasillinen valkkaria tuli kumottua siinä sivussa. Isännän pikkujoululahjus, 3 litran pönikkä, ei sitä voi hukkaan jättääViaton

Ihan pirteässä kunnossa aamulla ylös, lähtövalmistelut ja matkaan. Käytiin sitten Karhulassa yhdessä aika epämääräisen oloisessa kebabpaikassa syömässä, kebabin salaatilla söin. Olin melkoisen varma, että mahatauti siitä iskee. Ehkä sitten alkoholimäärä, jolla se tuli huuhdetultua alas tappoi pöpöt.

Hotelliin päästiin vasta kahden maissa. Siis 144 euroa maksoi se lysti. Pieni, ilmastoimaton huone, jossa oli tukahduttavan kuuma. Lattialämmitys oli sitten vessassa niin kuumalla, että meikatessa piti laittaa pyyhe lattille, kun jalkapohjia poltteli...Kauaa ei siellä viivytty. Sitten yleistä bailausta ja sidukkaa. Parit makkarat söin jossain välissä. Isännyys söin hot dogin, minä halusin pelkät makkarat.

Hauskaa oli eikä riidelty. Rahaa upposi enemmän kuin laki sallii, mutta kait sitä kerran elämässään voi. Sitten vietettiin reilu puolitoista tuntia taksijonossa, ja puoli viisi oltiin hotellilla.

Tarkoitus oli nousta vasta puolikymmeneltä ylös, mutta kömmin jo ennen kahdeksaa suihkuun. Aamupalalla oltiin kasilta. Kuten myös Pate Mustajärvi. Pate kyllä vaan oli fressimmän oloinen kuin mie. Elämäntapa muutos näkyy miehessä...Kiitin keikastaHymy

Isäännys oli lopettanut juomisen hyvissä ajoin, joten läksimme ajelemaan jo kymmenen maissa. Ihme kyllä miullakin toppasi juominen puolen yön maissa, eikä tullut kiskottua tappiin asti. Väsy olo oli, ja mökille päästyä ajatus oli nukkumaan. Tunnin vetelin koiranunta levottomasti, sitten läksin ajamaan lopun nurmikon ja kastelemaan istutuksia.

Sitten kävin poimimassa metsämansikoita, ja katsastamassa mustikkatilanteen. Aivan sinisenään! Pakko oli hakea pikkuämpäri. Torstaina sitten tosi toimiin.  70 litraa keräsin toissa kesänä, varmaan 50 litraa itselle. Niillä pärjäsi viime talvenkin, kun viime kesänä mustikaa ei ollut. Pojut on onneksi innokkaita marjansyöjiä ja tuleehan niitä itselläkin syötyä.

Ai joo, pakastettin me kymppi kilo mansikoitakin. Sitten grillattiin parit makkarat ja saunottiin. Sitten kotia kohti.

Iltapalaa ja nukkumaan. Parit matot pesin aamusta. Nyt lähden hakemaan pojut. Jos jotain koruprojektia vaikaa sadepäivän iloksi yrittelisi.

Viikonlopun saldo: kuivaa sidukkaa, pari viskiä, viiniä, yksi lonkero.

Muutama lasi tuoremehua, yksi jäätelö ja reilummin ruisleipää.

Sellaista mättösyömistä ei edes krapulassa. Tai oikeastaan ei edes krapulaaNauruIhan jees. Nyt sitten alkaa tipaton pitkä aika. Ja säästöbudjettiKlink Klink (raha)