Pikapikaa kotona käväisemässä. Mustikkaa on mummon kanssa kerätty 140 litraa. Niistä 35 litraa myyntiin ja katettiin bensaskulut. Loput menee meidän pesuiden massuihin.

Aika naatti olo. Alaselkä jumissa, mutta onneksi huomenna on hieroja. Syömiset kestäneet aika hyvin kurissa. Ei suuria yliyöntejä puoleen eikä toiseen.

Kuukauden saldo on yksi Lidlin tikkujätski, yksi eskimo ja yksi minttu magnum. Niin ja lasillinen sokerista limu vahingossa. Aika hyvin! Olo on ollut mitä parhain ja makeaa ei ole kauheasti edes tehnyt mieli. Ruisleipää ja näkkäriä olen syönyt...

Meripäivillä nauttia alkoholimäärää lukuunottamatta nappi kuukausi. Nyt kun alkaa loma voi vielä tsempata enemmän...Paino on pudonnut ehkä nelisen kiloa. Miulla tämä helle kerää nestettä kroppaan, mutta olen kyllä hikoillut ihan eri tavalla tämän ruokaremontin jälkeen. Vesi virtaa ja eilenkin metsässä oli pakko pyyhkiä nassua paidanhelmaan, kun alkoi linssit sumeta.

Työmaa kutsuu, ilta-aamu, ilta- aamu ja viikonloppu vapaa. Vattupusikkoon suuntaan HymyJa lapsosien ja isännän kanssa laatuaikaa ja ehkä jos malttaa, vähän rennommin.

Sitten vielä viikko ja lomalle...