Virallinen punnitus siirtyy lauantaihin, kun mökille ei sitten lähdetty. Vettä satelee välistä kaatamalla, joten Tykkimäki reissu jää tulevaisuuteen.

Syömiset on mennyt hyvin. Eilinen oli melko kiire päivä töissä, ja pomo läksytti vielä kesätyöntekijät ja vähän meitäkin siinä sivussa. En paljoa viitsi siitä murhetta kantaa, koska tiedän, että parhaani olen tehnyt ja vähän enemmänkin siinä sivussa ja en enää ehdi muitten perään katsoa. Ja osalle kun viesti ei mene perille vaikka miten monesti toistaisi...

Sitten posti oli tuonut yhden ikävän laskun, josta jo moneen otteeseen ollaan isännän kanssa oteltu. En vieläkään ole saanut kunnon vastausta asiaan ja se kalvaa taustalla. Pystyisin asian itse tarkistamaan, mutta se olisi miusta sitten ihan kokonaan luottamuksen menettämistä.

Käytiin pienemmän kanssa pyöräilemässä. Jäbä painaa jo tukipyörät sauhuten, tekee tiukkaa pysyä perässä ja kuuluvalle äänelleni on käyttöä. Muutaman kerran kaatuikin, mutta meno jatkui samana. Isompi oli valmis tuossa vaiheessa aina heittämään hanskat tiskiin.

Olin sitten loppujen lopuksi niin vihainen, että oli paha olo. Piti pakottaa itsensä syömään. Ajatus karkkipussista ja suklaakekseistä lohduttajana kävi jo mielessä. Onneksi jäi ajatukseksi.

Leikattua jalkaakin äityi sitten särkemään kunnolla. Hyvä ei ollut mitenkään perin  ja buranan nappasin nassuun ja kömmin nukkumaan.  

Kummityttö tuli yökylään, ja pikkumies sanoi nukkuvansa hänen viekussa. Puoli kahden jälkeen sängynvalloittaja palasi äitiä huutaen. Toisaalta ihanaa, mutta kun on asettanut ruhonsa levälleen, ei sitä viitsisi kasataNauru Siinä sitten kyyhötettiin loppuyö sängynreunalla pieni lämpöpatteri kiinni selässä.

Jotenkin tyhjä olo. Synttärireissu tänään. Ilmoitin systerille olevani sokerilakossa. Työkamuille sanoin eilen ja vaikka avattu pantteripussi oli pöydällä näkyvillä, yhtään en napannut. Söin meloni- mansikka- greippisalaattia lounaaksi namupussi nenun edessä ja jo tuo yhdistelmä alkoi tuntua liian makealle. Jesssssss!!!!

Jonkinlainen puhdistuminen on kropassakin käynnissä. Nassu tuntuu jatkuvasti rasvaiselle ja pientä näppyä tunkee kuin murrosiässä. Ehkä  ne kertyneet lisäainekuonat lähtee liikkeelle. Janottaa...

Kait se on ryhdyttävä kotihommiin ja laskettava ipanat pingviiniklubiin pelailemaan. Koruilukaan ei innosta, ideat hukassaOtsan rypistys