En sitten lähtenyt mattopyykille. Istuin jo autossa, kun välähti, että onhan miulla matot, mutta harjat ja mäntysuopa on miun autossa siellä korjaamolla.

Pesin pojujen huoneesta ikkunan ja siivosin sitä muutenkin. Vaihdoin petivaatteet. Aamuruuaksi kukkakaalikeittoa, lisukkeena rapeaksi paistettua pekonia.  Mummolaan ja marjapuskaan.

Kahteen pekkaan kerättiin kahdeksan sankoa punaherukoita, pari sankoa jäi vielä puskaan. Maija lauloi ja vielä jäi mummolle iltapuhteeksi keitettävää.

Nyt alkaa olla mehua riittämiin. Onhan se siitä ihanaa, että ei yhtään ylimääräistä e:tä ole lisätty. Saa miesväki jouda huoletta. Yhden maijan keitin ilman sokeria itselle.

Kotia tultua lähdettiin lenkille. Pienet pyörillä tukipyörät savuten, karjua sai kunnolla, että oottakaa!!!! Uusi rantatie on hieno, mutta aika tylsä talloa...Tasaista...

Iltasapuska jäi väliin ja taasen mentiin närkkypaloille. Mansikka- melonijuomaa lasi ( nyt on onneksi iso meloni tuhottu) ja omppo dippaus kreikkalaiseen juguun.

Yöllä oli oli karsea nälkä. Vetäsin pari ruikkaria ja maitolasin. Aamullakin oli nälkä. Nakkimunakasta tein itselle ja koululaiselle.

Mummolassa 3 kanan pikkukoipea ja iso satsi porkkanoita. Porkkanoihin mummo oli kyllä vielä tyylinsä mukaan lisännyt sokeria ja voita, mutta en jaksanut narista. Keripukin sanoi tulevan, kun en perunaa syöNauru

Nytkin kurnisi...Meinattiin mennä ulos syömään, kun pitää palauttaa tuntilista ja saikkutodistus. En meinaa sortua roskaruokaan!