Syömisten suhteen päivä oli aika tavanomainen. Aamupalan kuittasin kahvilla, tai oikeastaan sillä mentiin puoli kahteen. Sitten kaalilaatikkoa ja suolakurkkua, proteiinipirtelö. Lähdettiin kävellen systerille. Oli leiponut suklaakakkua ja laku- fanipaloja olisi ollut tarjolla, mutta join pelkän kahvin.

Sieltä käveltiin kotia. Tein pojuille nakkisoppaa Apetitin pakastepussista. Pienille maistui, mutta isomman kanssa väännettin taas kerran. Loppujen lopuksi lähti sitten nälkäisenä urheilukentälle. En antanut periksi, toivon, että nälkä opettaa.

Mie vetäsin pari kananmunaa pekonilla ja tomaatin. Iltapalaksi ompun jämät, 150 grammaa brieetä ( sain puoleen hintaanNolostunut, selityksenä) muutama metukkasiivu, edamia...Pähkinäpussin loput, lasi maitoa...

Siis mitä opin? Kannattaa syödä aamupala, lounas ja illallinen. Nytkään ei tuon iltatankkauksen jälkeen tee mieli mitään, mutta yritän syödä.

Meinasin lähteä pesemään mökin eteisen matot. Niissä kun mustikkatahroja...Poikien petivaatteet koneeseen ensin. Aurinkoinen ilma, näistä täytyy nauttia vielä kun on mahdollisuus. Kohta on harmaata ja pimeää ihan riittämiin.

Ai joo, systerillä oli valokuvia. Sanoin, että on ollut varmaan joku levennysobjekti käytössä. Järkkyä! En uskonut olevani noin leveä!

Systeri kyllä sanoi, että olen kaventunut. Siis jatketaan...

Laitoin meiliä kunnan tekniselle johtajalle. Ei ole talkkaria näkynyt ja käytävät on pääskyn paskassa. Kuitenkin vuokrassa on talkkaripalvelut huomioitu. Samalla meni naakka-  ja hiirivalitus. Kohta taas varmaan rynniivät sisään, kun syksy kunnolla koittaa...

Marjapuskaan vielä iltapäivästä. Kansalaisopiston syystarjontaa odottelen, olisiko jotain kivaa tiedossa?