Ihana hierojani Jorma soitti aamulla yhdeksän jälkeen, että tule viideksi. Huokasin suuresti helpotuksesta jo silloin.

Viisi litraa vattuja ja kolmeksi kerraksi kanttarellejä oli saalis. Sitten kiiruusti kotiin siivoamaan marjat ja odottamaan...Siis mummo keräsi suurimman osan saaliista, mutta lahjoitti ne miulle.

Isompi lähti systerille yökylään ja loput miesväestä mökille. Tänään ajelen perässä...

Jorma aloitti hieronnan painelemalla jalkapohjista hermopäitä. Kyyneleet valuiItku vain. Sitten pakarat, alaselkä...Issiashermo oli puristuksissa ja se myös heijastui oikeaan käteen. Ihmettelin viime viikolla, kun käteen ei oikein voinut luottaa, tavarat tuppasi putoilemaan. Reilun tunnin hää miuta vanutti, ja kun sitten nousin istumaan, ihana tunne, että ei koske. Nyt pitää olla varovainen  tuon selän kanssa, ei kylmää, ei kiertoliikkeitä ja buranaa vielä tulehduksen poistoon kuurina.

Niin, ne syömiset. Liikaa kovaa rasvaa ja liian vähän kasviksia. Aamulla 2 kanankikkeliä pekonilla, kurkkua. Kahvi...

Sitten karppipitsa pala, kurkkua. Kahvi...

Sisäfilepihvi pekoniin käärittynä voissa paistettuna, lisäksi voissa paistettuja ja kermassa keitettyjä kantterellejä sipulin kera.

Iso tomaattia, puoli palloa mozzarellaa, loraus oliiviöljyä ja mausteet

Nektariini ja about desi partaäijää...

Tänään pitää kehitellä enemmän kasvispuoltaNauru

Tarkoitus olisi nyt lähteä vattupusikkoon, sitten  piipahtaa lähikaupungissa ostamassa pojulle koulukamoja, ja sieltä mökille.

Keskiviikkona palaan, torstaina alkaa koulu.

Ps. Kirppariostokset tuli ja vähän harmitti, kun ei ollut sitä sopivaa vaijeria. Mustaa ja harmaata, varmaan laitan vuorikristallia sekaan...Jee, inspistä pukkaa...veivejä pitää tehdä lisää ja ne viilat hankkia, että pääsee sahaamaan lenkkejä ketjuun...