Eilisen selvisin kahdella 800 buranalla. Pientä itkun poikasta väänsin muutamaan otteeseen,  kun esim. pienempi pukkasi päällä persuukseen...

Lähikaupassa kävin isännyyden kanssa, pieni liike tuntui parhaimmalta, mutta kun jalkaa ei kärsi nostaa yhtään korkeamalle, portaat, kynnykset ym. sattuvat.

Nukuttua sain hyvin aamuyölle.

Telkkarin katsomiseksi meni sitten iltapäivästä lähtien.

Syötyä tuli illasta liikaa, ei huonosti, mutta määrällisesti kaikki ei ollut nälkään.

Apteekissa kävin nyt aamulla, ja ketostickit piti tilata. Jotenkin tuntuivat, että katsoivat alta kieroon, että miksi tuo niitä kyselee...Nyt on sitten buranaa ja jalkojen ihottumaan rasvaa.

Jääkaapin siivousta teen pikkuhiljaa kiroillen, mutta kun en millään jaksa olla aloillaan. Aurinko paistaa ja ulos tekisi mieli...Yritin pienemmälle selittää, etten voi lähteä hänen kanssa pyöräilemään. Isommalle nousi illalla kuume ja kurkku on kipeä, joten hän on aika rauhallisesti.

Yritän jatkaa jääkaapin kanssa, aika ylläreitäkin löytyi, lahjaksi saatuja itseteyhtyjä säilykkeitä yms. Sokerisia tietty, tyhjensin kylmästi vessanpönttöön. Kun ei ole viime syksyn jälkeen tullut syötyä , tuskin tulee nytkään...