Eilen tehtiin noin tunnin kävelylenkki, vauhti ei ollut kova...Isompi jäi tänne miun kanssa, joten tehtiin pitsaa. En tehnyt mitään karppipohjaa, vaan tavallisen ( osaksi ruisjauhoja ja leseitä kylläkin) Hyvää se oli, salamia, jauhelihaa, ananasta, paparikka punasipulia ja auraa. Liiankin reilusti tuli syötyä ja jälkiruuaksi kippo kermajätskiä. No, oli tukehtua janoon loppuillan.

Yöllä heräsin, kun pitkästä aikaa mahanesteet tuli suuhun. Yök, miten inha maku ja tunne. Pari rennietä otin ja join maitoa maun pois saamiseksi. Tänään tietty on ripuli. Ja kevyempi evästys!

Aamulla lähdettiin heti kasilta salille pojun kanssa. Treeni kulki ihan hyvin ja uskaltauduin vatsalaudalle, kun ei ollut muita. Sain itseni irti. Eka kerralla meni kymmenen ja toisella kuusi. Tutustumiskäynillä ei irronnut edes pää.

Kehitystä on siis tapahtunut!

Eilisestä vielä sen verran, että tein yhden korun. Pitkän, lukottoman kaulakorun. Joo, oli tuskaa! Ekalla keralla, kun puristushelmet oli kiinni, huomasin, että yhdestä välistä puuttuu pari helmeä. Eli puretaan...Toisella kerralla en ollut puristanut helmiä kunnolla, eli kun vetäsin, koru purkaantui. Uusiksi! Kolmanella kerralla vaijeri oli juossut ja jäi ruma väli. Onneksi en ollut katkaissut vaijeria. Tietty poistaessa puristushelmeä, vaijerin pinnaltä lähti muovi pois. Päät törötti ja yksi teräslangan pätkä meni peukaloon. Mutta loppujen lopuksi sain sen valmiiksi ja ehkä kuvankin vielä tänään.

Nyt imuroimaan, ruokaa ja töihin.