Eilinen meni sitten yhdeksi härdelliksi. Ensin soitin niistä jp- päivistä. Ei kuulema siirry, ja toinen mikä otti pattiin, oli kyseky, ettei vaan ole kyseessä kosmeettinen leikkaus. Ihan  kun ei hyvin olisi tiedossa, että silloin kun akillesjänne ja pohjelihas repesi, vaurioitui verisuonet, jotka nyt sitten korjataan...

Salilla purin sitten kiukkuani viattomiin laitteisiin. Sieltä sitten kaupoille ja mummo kotiin. Poju koulusta. Niin ja jossain välissä haettiin ja vietiin systerin vaunut postista heille.

Sitten ostamaan pojulle sisäpelikenkiä ja Tokmanille. Sitten pullataikina kohoamaan ja aamuruoka ( tähän asti pärjäsin proteiinipirtelöllä) Kello oli kolme iltapäivällä.

Sitten soitin tätille, jos parista puikosta saisi kärjet pois, pääsisi sahaamaan. Siellä tätin mies väsäsi sahauspöytää. Hitto, kun ottaa niin vakavasti ja viimisenpäälle, miulle olisi välttänyt huonompikin. Uutta puutavarrakin piti välttämättä hankkia....

Sitten leivoin pullaa, sahasin lenkit.

Ja sitten olikin kello jo seitsemän. Yksi Beck katottiin pois. Puolitoista pulla söin, ei mitään jättipullia...

Tänä aamuna siivosin, tein välissä ketjua, vein pienemmän hoitoon ja viiden kilsan lenkki. Sitten lounas ja nyt evään tekoon ja töihin.