Eilinen oli jo syömisten suhteen helpompaa, himotukset katosiNauru En edes yhtään mielinyt kolmea Maraboun suklaalevyä 4 euroilla.Jesssss!

Keittiön ikkunan pesin ja sen jälkeen lenkille. Reilu seitsemän kilsaa. Oli tosi kesäinen keli. Pojun open kanssa juttutuokio, hoitoaikoja iltapäivähoitoon...

Sitten kävin pesemässä mökin eteisen matot. Pieni kauppareissu. Ruokaa pesueelle ja itselle.

Uusia helmiäkin olisi. Jos vaikka tänään ehtisi ideoida. Yksi vaatetilaus koululaiselle pitäisi tehdä. Ja makkarin ikkuna on vielä pesemättä.

Lähden hakemaan mummon labraan, palaan, nyt ei ajatukset luista...

Yritetääs nyt sitten jatkaa...Sain tilattua voittamani julistetaulun extrafilmistä. Pojuista, itsestä ei paljoa viitsi kuvia katsella. Tai ehkä inhorealismin vuoksi voisi olla hyvä muistuttamassa.

Huomaan istuvani paljon ryhdikkäämmin ja vetävän vatsaa kasaan istuessa ja jopa kestäväni lösähtämättä NauruSamaa teen autossa ja myös pakaroita jänniitelen istuessa. Venyttelen myös.

Taustalla soi Vesterinen yhtyeineen. Ihanaa! Pimeä ja kolea päivä, toista kuin eilinen.  Kynttilöitä voisi alkaa kaivella esiin piakkoin.

Joo, ja yhdet housut tuunasin maanantaina. Ostettu joskus alesta odottamaan, että mahtuu.  Väri on tumma pähkinänruskea, ei miun väriä, mutta pidän nyt pois. Uusia kuteita en aio ostaa, aion pienetyä. Kaapissa on vaatteita, jotka ovat olleet odottamassa. Jos ne saisi käyttöön...

Ei, nyt meen. Evästä miettimään, kuorimaan juureksia. Pottumuusia ja uunimakkaraa, porkkanaraastetta miesväelle illaksi. Kaalisalaattia voisi tehdä kanssa. Lettuja lupailin pojuille välipalaksi mannapuuron jämästä.

Lauantaina on helmihöppänä tapaaminenHymy