Eilen oli jotenkin koko päivän sellainen painostava ja laiskottava olotila. Piti pakottaa itsensä hommiin. Yöllä kyllä jytisi ukkonen, oisko ollut siitä johtuvaa?

Sain päivällä pestyä ikkunat loppuun. Sitten vein mummon kotia. Pikkusysterin ja muksujen kanssa käytiin kiertämässä kirkko. Matkaa tukee joku nelisen kilsaa. Aika tehokkaasti pienet painoi pyörillään menemään ja ei ylämäissäkään enää tarvitse pahemmin autella. Systeri on kahdeksanella kuulla raskaana ja meinasi "költsykkänsä" kanssa hyytyä. Tuosta systerista ja raskaudesta voisin paasata vaikka miten, mutta en nyt jaksa.

Luin mummolassa paikallislehteä ja huomasin, että uudelle kuntosalillemme oli vielä eilen avoimet ovet ja opastusta.  Soitin toiselle systerille ja läksimme tutustumaan. Laitteet tuli testattua, ja se tuntuu kropassaSilmänisku

Aion ruveta käymään. Kuukausilippua ei kannata vielä ostaa, kun se sairausloma on tulossa. Sali on avoinna joka päivä 7- 21.

Syömiset meni ihan hyvin. Aika karsean makuista on se proteiinijauhe ( vadelma), mutta kyllä sen aion käyttää pois. Onneksi on oikeita marjoja reilusti mukaan sotkettavaksi.

Nyt on se aika kuusta, etten nuku kunnolla. Herättelee aamuyöstä...Ja viime yönnä sitten pissitti. Ukkonen jytisteli aika reippaasti, mutta miesväellä ei ollut havaintoa asiastaHymy

Tänään taidan yrittää koruilua, ei mitään suurempia kotihommia ole tehtävänä.

Jos siirtyisi laskunmaksuun.

Iltapäivästä suuntaus mökille ja maanantaina iltavuoroon töihin.