Tänään alkaisi arkinen aherrus. Toisaalta olen jo aika taynnä noita ipanoita ja kaipaan aikuista seuraa. Ja vaikka töissä on koko ajan kaikkea herkkua ja närkittävää tarjolla, uskoisin pystyväni eväslinjalla ja säännöllisellä syömisellä pysyväni kurissa.

Onhan sitten taas tämä rytmin vaihdos. Tänään olen kotona about 22.30 ja aamulla kello soi 4.40. Sitten pari vapaata ja perjantaina iltaan ja lauantaina aamuun.

Lauantai aamuna tehtiin isännyyden kanssa viiden kilsan lenkki. Päivä meni sitten helmitapaamisessa. Mukavia naisia, ihan turhaan jännitin. Paljon uusia ideoita ja oppeja. En ymmärrä, mikä minuun on näin vanhetessa iskenyt, oon jotenkin aika arka tutustumaan uusiin ihmisiin noin ystävystymismielessä. Vaikka muuten oon ulospäinsuuntaustunut ja sanavalmiskin, mutta jotenkin sisimässä arka kuitenin.

Hyvin meni kahvipöydässäkin. Pala kääretorttua ja pieni pasteija. Illalla sitten tummaa suklaata ja pähkinöitä ja isännän pussista pari sipsiä.

Eilisen satoi. Aamulla raahasin isännän sateeseen pienelle happihyppelylle. Koko päivä oli niin laiskottava ja harmaa. Miuta ois ihan oikeasti väsyttänyt ja komensi n pojutkin sänkyyn, mutta ei niitä saanut hiljaiseksi.

Toteutin lupaukseni ja paistoin lettuja vinon pinon. Parista närkkäsin pienen rapean reunan, mutta siihen jätin.  Lähdettiin jo iltapäivästä ajelemaan kotia. Katottiin Da Vinci- koodi ja Harpic Island.

Kaikkia ihania käsityöblogeja oon katellut ja miettinyt. Jospa pysyisi tämän talven vain helmissä ja laihduttamisessa ja kunnon kohottamisessa. Mietin, että hierojakäynti maksaa 25- 30 euroa ja oon käynyt kaksi kertaa kuussa. Kuntosalikortti on 30 euroa ja kausikortti 90 euroa. Käymällä säännöllisesti pystyn luopumaan toisesta Jormalla käynnistä kuussa ja sijoittamaan salikorttiin. Lisäksi kotijumppaa ja lenkkeilyä. Hiihtoa jos lunta tulee. Stepperinkin voisi kaivaa pois pölyttymästä vaatehuoneen nurkassta.

Mutta nyt on ryhdyttävä aamutoimiin. Poju kouluun ja taidan lähteä pienemmän kanssa saattamaan ja pienelle aamulenkille.