Reissusta on kotiuduttu. Kiva ja rentouttava lomanen kaikenkaikkiaan. Sen verran vanhaksi sitä on tullut, ettei enää jaksa riekkua, vaan kun saa mahansa täyteen, peti kutsuu...

Reissun saldo: 3 siideriä ja kaksi lasia viiniä. Yksi hampurilaisateria, kaksi hampurilaista, yksi leivos ja karkkia... Laivalla söin bbq- harkää, ei kummoista. Hotellilla tilasin ankkaa, joka oli loistavaa. Teki mieli nuolla lautanen. Jälkiruuaksi juustoja...

Nyt sitten alkaa taas syyni. Kävin salilla ja juttelin Paavon kanssa joka tekee saliohjelmia. Tilasin itselleni treeniohjelman.

Joo, Tallinnan ostoksista vielä. Hajuveden ( Escadan magnetism) ostin itselleni synttärilahjaksi. Alusasusetin ( mustat, joissa on brodeerattuja punaisia ruusuja), Ollille autopaita, Veetille lippapipo räppärityyllin, mummolle paita (joka oli tosi mieluinen), isännyys osti kauluspaidan ja Hollanin pelipaidan itselleen.  Kuulema irtopisteiden keräämiseen isolta pomolta ( kotoisin Hollannista)

Kilo karkkia ja peltiset merirosvoaarrearkut pojille. Itselle ei alkoholia ollenkaan. Tultiin siihen tulokseen, että kulutus on niin vähäistä, että sen voi ostaa alkostakin.

Kohta pitää tehdä töihin lähtö.

Puolessa välissä viittäkymppiä ollaan siis menossa. Nyt on siis korkea aika aloittaa tsemppi. Kahvittelut jää maanantaihin.

Se pahuksen murheenkryyni digiboksi levisi jälleen. Tänään on takuun viimeinen päivä, joten saas nähdä miten tässä käy.

Nyt tahtoo ruokaa...