Painonhallintarintamalla oikeastaan kaikki hyvin. Syöty on, aika lailla ilman turhia hiilareita. Nyt pitäisi ruveta viilaamaan määriä. Suolapähkinöitä ostin pussillisen ja niitä parina iltana muutamat kouralliset nautin ja ne tietysti kerää nestettä...

Niin, siis nautitun ruuan energiamäärään pitäisi ruveta kiinnittämään huomiota. Syön liikaa varmaan. Mutta makeaa ei, siitä pitää olla ylpeä. Jokaisen tuotteen sokeri- ja hiilaripitoisutta en aio ruveta tutkimaan, ja äsken söin nakkeja, joissa oli perunajauhoa... Mutta välipalana metukkasiivuja juustopalalla täytettynä voisi ruveta jo vähentämään. Leipää en ole syönyt  puoleentoista viikkoon. Siis lukuunottamatta kahta palaa karppileipää...

Kaalilaatikkoa smetanalla, broiskua, kesäkurpitsaa, paprikaa, naudan pihviä, paketti pekonia, kananmunia...Kukkakaalikeittoa, kaalisalaattia, guacamolea, tsatskia. Maitoa viikossa vajaa litra. Normaalisti viikossa olis mennyt ainakin 4 litraa.

Liikuntaa tuli harrastettua viikon aikana, lähinnä lenkkeilyä, sauvoilla ja ilman. 10 000 askelta kertyi lähes joka päivä.

Mutta sitten siihen vitutukseen. Jos syy ei ole ukkokulta tai kakarat tai työ, mitä jää jäljellä. Rakas peltilehmä! Huhtikuussa vaihdettu Avensis levisi tielle.  Ajettu 135 000. Vaihdelaatikko paskana ja vaikka liike tulee vastaan, maksettavaa jää silti 1200 euroa ja jarruremppa päälle.

Vähän pitempään kuvittelin ajavani kuin neljä kuukautta. Ja se siitä avensiksen luottevauudesta. Ja kun täällä ei pärjää ilman autoa mitenkään. Eli sitten kituutetaan, ja jätetään helmeilyt minimiin. Voi paska tätä miun tuuria sanonpahan vaan. Primera meni vaihtoon tuohon Avensikseen, kun siitä meni vaihdeloota. Mihinkään ei voi enää luottaa.

Kirjoittelen huomenna lisää...