Pikkumies heräsi puoli viisi ja sen jälkeen en enää saanut unta. Nousin neulomaan ja samalla katsoin Täydellisiä naisia. Sukat saan tänään valmiiksi ja eilen löysin netistä pääkallolapaset, jotka aloitan isomalle seuraavaksi.

Eilen oli pojun neuvola. Hyvin on kasvanut, mutta näössä ehkä on sanomista. Muuten päivä vaan meni...Pierusalaattia tein ison satsin. Sitä upposi sitten naamaan kiitettävästi. Pikkuhiljaa pitäisi alkaa miettiä leipomuksia synttäreille. Kasan karkkeja ostin koristukseksi...Jotain cookiestyyppisiä pipareita, myrkkyjuomaa, kummituskakku, suolaiseksi ehkäpä vartaita, pieniä kerrosleipiä ja popcornia.

Aikuisille kaffit sitten pyhänä.

Katsoin eilen Liviltä ohjelmaa lisäaineista. Luojan kiitos, että tykkään tehdä itse ja kerätä marjoja ja keittää mehua. Ja vielä varmaan pystyisi jostain petraamaan...Itse voisi lopettaa Pepsi maxin litkimisen. Aspartaamia olen käyttänyt makeutukseen, mutta tämän sokeriremontin jälkeen senkin käyttö on aika pientä. Natriumglutamaattia olen yrittänyt vältellä jo pitkään. Makkarat ja leikkeleet saavat pysyä ruokavaliossa.

Oisko ollut lauantaina, kun Jaakko Kolmonen oli telkussa. Siitä jäi mieleen pyörimään lause, että kun ulkomaiset pellot on niin tehoviljeltyjä ja saastuneita, ulkomaista pastaa pitäisi syödä kerran kahdessa viikossa.

Tänään on haavan näyttö. Ei muuta ohjelmaa tiedossa. Koruilupostia odotan edelleen...