Sain auton pois korjaamolta perjantaina. Nyt olisi 1400 euron lasku ja mietinnässä sen maksu. Tiukille vettää, jos sen pyytää osittamaan. Kokonaisuutena sitä on mahdoton maksaa...Tai sitten jää kaikki muu maksamatta. Taidan lähestyä pankkia ja kysäistä pikalainaa veronpalautuksia vastaan. Eipä tarvitse sitten niiden kanssa enää kärvistellä.

Perjantai- illalla riitti vielä energiaa. Ajoin tunnin nurtsia, oli niin ihana lämmin ilta vielä.

Lauantaiaamuna tein isännän kanssa aamulenkin sauvoen,  samoin sunnuntaina. Muuten en mitään ihmeitä sitten tehnytkään.

Menkkahormonit jyllää kunnolla pitkästä aikaa. Himottaa hiilarit ja  hieman ole sortunutkin. Sokeria muutama karkki ja Lidlin 70 % suklaalevy, pari sipsiä, haukkaisu pullaa ja kuppi jätskiä. Ruisleipää ja näkkäriä...Sunnuntain oli vatsan tyhjennys päivä ja nytkin kourii kuin ennen vanhaan.

Ai niin, söin eilen sellaisen täytetyn kolmioleivän verenluovutuksen päätteeksi ja mahakivuthan siitä tuli.

Sunnuntaina tehtiin pieni sieniretki. Saaliina torvisieniä ja kanttarellejä. Ihana oli kävellä vanhassa, oikein sammaleisessa kuusikossa.

Maanantaina tein korjausompelua, etsin pojulle isompia vaatteita ja pesin niitä.  Liikunta oli lähes nolla. Luin Remeksen loppuun.

Eilen aamusta tein sauvakävelylenkin. Sitten yleistä huushollin raivausta ja käytiin Lidlissä ja verenluovutuksessa. Hemppari oli 159.

Kotiin päästyä pojut ensin otti yhteen ja kun oli saanut tavarat purettua, kävin kirjastossa pienemmän kanssa. Vähän heitti olon heikoksi, juotua ei ehkä tullut tarpeeksi ja ruokakin venyi pitkälle. Huippaili...

Täytyy tsempata taas tuon ruokavalion suhteen. Senttejä oli lähtenyt kivasti, vaikka vaaka ei pahemmin alaspäin hievahdakaan.

KahvinkeittoonKieli ulkona